1494339051

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΥΦΗΣ. 6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ SUNPLANEΤ

Τι πρέπει να κάνεις για να εξασφαλίσεις την λάμψη στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου;

Σώμα
Η σωστή προετοιμασία του σώματος ξεκινάει από πολύ νωρίς. Εφόσον γνωρίζεις την ημερομηνία σχεδόν ένα χρόνο πριν δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην θέσεις σε εφαρμογή την επιχείρηση «Σφιχτό, μαυρισμένο και σφριγηλό σώμα». Σωστή και ισορροπημένη διατροφή, συχνή γυμναστική, ασφαλές μαύρισμα για Bronze επιδερμίδα και τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα αποτυπωθεί ιδανικά στα στιγμιότυπα που θα κοιτάς για μια ζωή.

Μαύρισμα

Το «μαύρισμα», είναι η φυσική αντίδραση του οργανισμού προκειμένου να προστατευθεί από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες (UV). Το μαύρισμα επιτυγχάνεται από την έκκριση μελανίνης από τα ειδικά κύτταρα του οργανισμού που λέγονται μελανινοκύτταρα. Eίναι μία «προστατευτική» αντίδραση του οργανισμού, που τυγχάνει να έχει ένα όμορφο και ζηλευτό αποτέλεσμα ειδικά γι΄αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής σου. Με λίγες συνεδρίες και με την βοήθεια των ειδικών, στα Sunplanet Solarium Centers μπορείς να πετύχεις το ΤΕΛΕΙΟ Bronze χρώμα και να εντυπωσιάσεις!!

Ενυδάτωση
Για να επιτρέψεις στο σώμα σου να εκπέμψει όλη τη λάμψη που διαθέτει και να συντηρήσεις το χρυσαφένιο μαύρισμά σου πρέπει να το ενυδατώνεις με τον σωστό τρόπο τουλάχιστον 4 μήνες πριν το μυστήριο. Μην αφήσεις την ξηρότητα να σε αγγίξει φροντίζοντας να μην παραλείπεις την ενυδατική σου κρέμα μετά από κάθε ντους.

Δυνατά μαλλιά
Ένα εντυπωσιακό χτένισμα θέλει δυνατά και υγιή μαλλιά που αντέχουν και δεν σπάνε. Μην περιμένεις ωστόσο να δεις μεγάλη αλλαγή την τελευταία εβδομάδα. Προμηθεύσου τα κατάλληλα προϊόντα και ξεκίνησε να ενυδατώνεις και τα μαλλιά σου για να σταθούν ως άξιος συνοδός την ημέρα αυτή.

Μια ζηλευτή επιδερμίδα
Ο καθαρισμός του προσώπου θα αποτελέσει την ιδανική βάση για ένα σταθερό μακιγιάζ που θα σταθεί σαν άγρυπνος φρουρός την ημέρα του γάμου σου. Πριν κοιμηθείς φρόντιζε να αφαιρείς σχολαστικά κάθε είδος μακιγιάζ, ρύπων ή λιπαρότητας αφήνοντας την επιδερμίδα σου καθαρή και λεία, με σκοπό να λάμπει διαρκώς!!

Μακιγιάζ
Μην αφήσεις για την τελευταία στιγμή τις πρόβες του μακιγιάζ. Τις περισσότερες φορές το άγχος των ημερών συσσωρεύεται λίγο πριν το μυστήριο με αποτέλεσμα οτιδήποτε καινούργιο να σου φαίνεται περίεργο. Διέθεσε μια ημέρα που θα είσαι χαλαρή και ξεκίνα τους πειραματισμούς, ώστε να καταλήξεις στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία!!!