1493820566

ΜΑΙΟΣ...ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ - SUNPLANET

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ετοιμαστήκατε για την παραλία; Όχι ακόμα; Και πώς θα δοκιμάσετε τα καινούργια σας μαγιό αν δεν έχετε πάρει πρώτα λίγο χρωματάκι?Ο Μάιος είναι ο μήνας που έχουμε ξεκινήσει ήδη να φοράμε ρούχα που δείχνουν το δέρμα μας περισσότερο. Για την ακρίβεια το λευκό δέρμα μας, αφού οι περισσότερες δεν έχουμε ξεκινήσει την ηλιοθεραπεία με αποτέλεσμα να μην έχουμε το υπέροχο ηλιοκαμένο χρώμα στο πρόσωπο και στο σώμα μας. Δύο τρεις τόνοι σκουρότερο δέρμα, όπως και να το κάνουμε προσδίδουν γοητεία.

Για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μαύρισμα ο ήλιος δεν είναι απαραίτητος - αυτό το γνωρίζαμε ήδη στα Sunplanet solarium centers, τα οποία μας προσφέρουν σοκολατένιο χρώμα ΥΠΟ ΣΚΙΑ!!!. Τι θα χρειαστείτε; Λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, για μερικές συνεδρίες, και ένα χαμηλό σχετικά χρηματικό ποσό που δεν θα λυπηθείτε καθόλου να ξοδέψετε, μόλις δείτε τα αποτελέσματα.

Πρόκειται για την αλυσίδα καταστημάτων παροχής τεχνητού μαυρίσματος και πώλησης συναφών κρεμών στην Θεσσαλονίκη, η οποία μετρά ήδη 15 χρόνια λειτουργίας.Καταστήματά μας θα βρείτε στο Πανόραμα (Η.Πηλείδη 1 & Κομνηνών,τηλ.2310.343311), Καλαμαριά (Θεμιστοκλή Σοφούλη 57,στο εμπορικό κέντρο,τηλ.2310.428953) & Εύοσμο (Καραολή & Δημητρίου 61,τηλ.2310.767675). Σε κάθε κατάστημα υπάρχουν τρία μηχανήματα, δύο ειδών, δηλαδή όρθια και ξαπλωτά, τα οποία έχουν την έξυπνη ρόζ λάμπα(Collagen Red Light Therapy) για παραγωγή κολλαγόνου, θεραπεία, μαύρισμα και αναζωογόνηση. Οι συνεδρίες μπορεί να είναι 5λεπτες, 12λεπτες ή 18λεπτες και το κόστος της κάθε μίας είναι 5 ευρώ, 10 ευρώ ή 15 ευρώ αντίστοιχα. Οικονομικότερα, ωστόσο, είναι τα πακέτα που προσφέρει η εταιρία, -30% σε συνεδρίες, -10% έως -30% σε κρέμες & επιταχυντές.

Οι κρέμες (επιταχυντές) που χρεισιμοποιούμε στο Solarium

Υπάρχουν κρέμες για πριν, για τη διάρκεια της συνεδρίας, και για μετά. Το Solarium επειδή είναι ελεγχόμενη ακτινοβολία δεν χρειάζεται αντηλιακή προστασία. Τα αντηλιακά είναι για να μας προστατεύσουν από τις υπόλοιπες ακτινοβολίες του ήλιου που ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν στο Solarium.

Οι κρέμες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του Solarium, είναι οι επιταχυντές μαυρίσματος και έχουν σαν σκοπό τους να επιτρέψουν στα μελανινοκύτταρα να παράγουν περισσότερη μελανίνη με την ίδια ποσότητα ενέργειας και για αυτό προτείνεται η χρήση τους. Στα Sunplanet solarium centers θα βρείτε μια μεγάλη ποκιλία κρεμών,επιταχυντών,πασίγνωστων εταιριών όπως της Tannymaxx, Australian Gold, Emerald Bay, California Tan, Hawaiiana Aloha

Επίσης, μετά το Solarium, επειδή ξεραίνεται η επιδερμίδα, προτείνεται η χρήση μίας ενυδατικής κρέμας, όπως θα κάνατε και μετά από μία πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

Το Solarium ως προστασία από τον Ήλιο

Ναι, είναι αλήθεια ότι το Solarium μπορεί να είναι ευεργετικό σαν πρώτος βαθμός έκθεσης στην ακτινοβολία, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα μας για τον ήλιο. Ο λόγος είναι απλός. Ο οργανισμός μας αυτοπροστατεύεται από την ακτινοβολία με τη μελανίνη. Εάν λοιπόν ο οργανισμός μας ξεκινήσει την προστασία του με ελεγχόμενη ακτινοβολία, τότε θα είναι πιο έτοιμος να αντιμετωπίσει την ακτινοβολία του ήλιου που είναι αστάθμητη και μη ελεγχόμενη, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία στον οργανισμό μας.

Ιδιαίτερα για ορισμένα επαγγέλματα που αναγκαστικά εκτίθενται υπερβολικά στον ήλιο, όπως λιμενικοί, ναυαγοσώστες, ιστιοπλόοι, εργαζόμενοι σε παραλίες και ξενοδοχεία είναι ευεργετικές ορισμένες συνεδρίες Solarium, πριν την έναρξη του καλοκαιρινού επαγγέλματος.

Sunplanet Solarium Centers!!!

Your Tanning Maker!!!