1504020275

ΕΞΥΠΝΑ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΧΡΩΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ SUNPLANET!!!

Πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμα σου μετά τις διακοπές;;;

Μην αγχώνεσαι αν έχεις πάρει λίγο χρώμα και δεν θες να το χάσεις....Υπάρχουν τρόποι να διατηρήσεις το μαύρισμα σου.

Τα Sunplanet Solarium Centers (Πανόραμα/Καλαμαριά & Εύοσμο) ειναι εδω για να σε βοηθήσουν, όπως πάντα!!!

Τρικ 1: Ενυδάτωση 
Όσο τετριμμένο κι αν σου ακούγεται, μια σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα διατηρεί το όμορφο μπρονζέ χρώμα σου περισσότερο. Χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό προϊόν, κατάλληλο για το δικό σου τύπο επιδερμίδα, δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.
Τρικ 2: Μην καείς στον ήλιο! 
Όχι μόνο δεν είναι καλό για την υγεία σου, αλλά μπορεί να καταστρέψει το χρώμα που ήδη έχεις πάρει. Όταν καίγεσαι από τον ήλιο, τα κατεστραμμένα κύτταρα της επιδερμίδας σου, ξεραίνονται και αποβάλλονται πολύ γρηγορότερα από τον οργανισμό. Οπότε, πάντα να χρησιμοποιείς αντιηλιακό. Πριν το μπάνιο, αλλά και μετά. 
Τρικ 3: Σιγά σιγά 
Το σταδιακό μαύρισμα, κρατάει πολύ περισσότερες μέρες από το μαύρισμα express. Θεωρητικά, όσο καιρό κάνεις να αποκτήσεις ένα βαθύ όμορφο μαύρισμα, άλλο τόσο καιρό το διατηρείς. 
Τρικ 4: Νερό 
Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Ο οργανισμός για να λάμπει και να λειτουργεί ρολόι χρειάζεται νερό. Έτσι, το δέρμα είναι υγιές, οπότε το χρώμα κρατάει πολύ περισσότερο. 
Τρικ 5: Απολέπιση 
Πριν το μαύρισμα, όχι μετά. Όταν προσπαθείς να διατηρήσεις το μαύρισμα σου, η απολέπιση είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν την κάνεις πριν, έρχονται στην επιφάνεια τα υγιή κύτταρα, και το μαύρισμα διαρκεί περισσότερο. Ενώ, αν κάνεις μετά, απομακρύνονται όλα τα μαυρισμενα κύτταρα της επιδερμίδας. 
Τρικ 6: Προϊόντα After Sun και Tan Extenders 
Ένα βασικό προϊόν ενυδάτωσης είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα. Όμως, τα προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία τείνουν να έχουν περισσότερα ενυδατικά στοιχεία. Ενώ, μια λοσιόν που επιμηκύνει το μαύρισμα, tan extender, έχει στη σύσταση της συστατικά για να διατηρείται η ηλιοκαμμένη λάμψη. 
Τρικ 7: Όχι αποτρίχωση 
Είναι πολύ καλύτερο να κάνεις όλη την ιεροτελεστία της αποτρίχωσης πριν πας για Solarium/ηλιοθεραπεία. Αν ως αποτριχωτική μέθοδο επιλέγεις το ξυράφι, είναι καλύτερο να προτιμήσεις μια γυναικεία αποτριχωτική μηχανή, η οποία δεν αφαιρεί τόσα κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, και άρα το μαύρισμα σου κρατάει περισσότερο

Sunplanet Solarium Centers..

Your Tanning Maker!!!